2394 301832 & 694 945 8443              Ανακαλύψτε τις προσφορές μας
                 
Copy_HC360-banner-1400x673px-grppdts11
Copy_Heliocare-Banner-Image-Dr-Alek-Page_sm
previous arrow
next arrow

Προιόντα Heliocare

Τιμή

Προϊόν

Βρίσκεται στη σελίδα στην οποία μπορείτε να βρείτε ένα ανταντηλιακο heliocare . Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν όμορφες και ξεχωριστές. Τα προιόντα αυτά υπόσχονται να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα την ομορφία και την μοναδικότητα που της αξίζει.

Τα προϊόντα Heliocare περιέχουν μια μοναδική φόρμουλα που περιλαμβάνει την τεχνολογία Fernblock, η οποία προέρχεται από τη φυτική εκχύλιση Polypodium leucotomos. Αυτή η τεχνολογία βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και στη μείωση των επιπτώσεών της στο δέρμα.

Τα προϊόντα Heliocare είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρουν προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Επιπλέον, περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην πρόληψη των βλαβερών επιπτώσεων της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα.

Η εταιρεία Heliocare είναι μια κοσμητική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή καλλυντικών προϊόντων που προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2001 και ανήκει στο ισπανικό ομίλου Cantabria Labs. Τα προϊόντα της Heliocare περιλαμβάνουν αντηλιακά και καλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, όπως κρέμες αντηλιακής προστασίας, μακιγιάζ, καθαριστικά και ενυδατικά προϊόντα. Η εταιρεία έχει κατακτήσει διεθνή αναγνώριση για την τεχνολογία των προϊόντων της που περιλαμβάνει σύνθετα αντηλιακά φίλτρα και αντιοξειδωτικά συστατικά για να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και τη βλαβερή επίδραση των ελεύθερων ριζών.

αντηλιακο heliocare

AELIA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ - ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

ekptosi 5 without background

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.