ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Essie expressie gloss βερνίκι νυχιών quick dry 540 life in 4d 10ml

Το Essie Expressie Shimmer Nail Polish σε απόχρωση “540 Life In 4D” είναι ένα κομψό βερνίκι νυχιών που προσφέρει εκπληκτική λάμψη και αποτελέσματα. Με μια εκλεπτυσμένη σκιά που αποπνέει διάφορους τόνους και φωτεινότητα, το “540 Life In 4D” είναι μια επιλογή που θα δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ και την εμφάνισή σας.

Το βερνίκι νυχιών Expressie Shimmer διαθέτει μια εξαιρετική σύνθεση που εξασφαλίζει ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητη παχύτητα ή να “τρέχει”. Το ειδικό βουρτσάκι  επιτρέπει εύκολη εφαρμογή, επιτυγχάνοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς κόπο.

Το Expressie Nail Polish της Essie είναι ένα βερνίκι νυχιών με μια μοναδική shimmer υφή που προσφέρει λάμψη για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή του είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στο ειδικό βουρτσάκι που επιτρέπει ομοιόμορφη και ακριβή εφαρμογή, χωρίς να “τρέχει”.

Αυτό που ξεχωρίζει σύμφωνα με τους πελάτες που το έχουν αγοράσει, είναι ότι στεγνώνει γρήγορα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς σας επιτρέπει να επιστρέφετε γρήγορα στις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς να κινδυνεύετε από μουτζούρες ή φθορές στο βερνίκι των νυχιών σας.

Συνολικά, το Expressie Nail Polish είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα εύκολο στην εφαρμογή βερνίκι νυχιών με λαμπερό αποτέλεσμα και γρήγορη στέγνωση.

SKU: B3478600

Original price was: 8,99 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,09 €.

Εξαντλημένο