ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Essie gel couture gloss βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας 539 electric geometric 13.5ml

Το Essie Gel Couture Gloss Βερνίκι Νυχιών Μακράς Διάρκειας 539 Electric Geometric είναι η απόλυτη επιλογή για τολμηρά και μοντέρνα νύχια. Η απόχρωση Electric Geometric προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό έντονου μπλε και μεταλλικής λάμψης που θα σας ενθουσιάσει με το εκκεντρικό και φουτουριστικό της στυλ.

Η φόρμουλα του Essie Gel Couture Gloss είναι εξαιρετικά ποιοτική και προσφέρει μακράς διάρκειας απόδοση. Εφαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στα νύχια, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και άψογο αποτέλεσμα που διαρκεί για πολλές ημέρες χωρίς να ξεφλουδίζει ή να χάνει τη λάμψη του.

 

Η φόρμουλα του Essie Gel Couture Gloss είναι εξειδικευμένη για ενισχυμένη λάμψη, χαρίζοντας στα νύχια σας ένα ultraglossy φινίρισμα. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λαμπερά και εντυπωσιακά νύχια.

Οι χρήστες που έχουν δοκιμάσει το Essie Gel Couture Gloss ξεχωρίζουν κυρίως για το βολικό πινέλο του. Η ειδική σχεδίαση του βοηθάει στην ομοιόμορφη και εύκολη εφαρμογή του προϊόντος, εξασφαλίζοντας ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ανανεώστε το στυλ σας με το Essie Gel Couture Gloss και απολαύστε πολύχρωμα και λαμπερά νύχια που διαρκούν για ημέρες.

SKU: B3417500

Original price was: 11,80 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 10,62 €.

Εξαντλημένο