ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Mua neon polish gloss βερνίκι νυχιών μακράς διαρκείας kinetic 8ml

Το MUA Neon Polish Gloss είναι ένα εντυπωσιακό βερνίκι νυχιών με έντονα νεον χρώματα που ξεχωρίζουν. Η σειρά Kinetic προσφέρει μια εκρηκτική απόχρωση που θα αναδείξει το στυλ και την ατομικότητά σας.

Το βερνίκι νυχιών MUA Neon Polish Gloss διαθέτει μακρά διάρκεια, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό χρώμα που διατηρείται αναλλοίωτο για πολλές ημέρες. Η σύνθεσή του είναι ανθεκτική και αντέχει στο ξεφλούδισμα και το θαμπάρισμα. Μπορείτε να απολαύσετε το όμορφο μανικιούρ σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειάζεται να ανανεώνετε συχνά το χρώμα.

 

 

Η εφαρμογή του βερνικιού είναι εύκολη, χάρη στο βολικό πινέλο που προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη και ακρίβεια. Με μόνο μία στρώση, μπορείτε να αποκτήσετε ένα εκθαμβωτικό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αφήστε το να στεγνώσει πλήρως για να απολαύσετε το λαμπερό, γυαλιστερό φινίρισμα.

Επιπλέον, το MUA Neon Polish Gloss είναι cruelty-free και δεν περιέχει οξειδωτικά συστατικά που μπορεί να βλάψουν τα νύχια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βερνίκι με ασφάλεια και να απολαύσετε το έντονο, ζωντανό χρώμα που θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στο μανικιούρ σας.

Αναβαθμίστε το στυλ σας με το MUA Neon Polish Gloss σε απόχρωση Kinetic και αναδείξτε την προσωπικότητά σας με ένα πλούσιο, ζωηρό χρώμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

SKU: 301311

3,99 

Εξαντλημένο