ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Brush on block touch of tan πούδρα μαυρίσματος προσώπου με χρώμα 3.4gr

Η Brush On Block Touch Of Tan είναι μια πούδρα μαυρίσματος προσώπου που προσφέρει ένα φυσικό και υγιές μαύρισμα. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να δώσει στο πρόσωπο σας μια υπέροχη λάμψη και ένα φυσικό μαυρισμένο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB του ηλίου.

Η πούδρα Touch Of Tan περιέχει μια ειδική απόχρωση που προσδίδει μια φυσική εμφάνιση μαυρίσματος στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για ένα ελαφρύ και φυσικό μαύρισμα ή να χρησιμοποιηθεί πάνω από το μακιγιάζ σας για να προσθέσετε λάμψη και μαυρισμένη όψη.

 

Η εφαρμογή της πούδρας είναι εύκολη και γρήγορη. Η ενσωματωμένη βούρτσα επιτρέπει ακριβή και ομοιόμορφη εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το προϊόν από την υπερβολική έκθεση στον αέρα και τη βροχή.

Η σύνθεση της πούδρας είναι ελαφριά και μη λιπαρή, δίνοντας στο δέρμα μια αίσθηση φρεσκάδας και ελευθερίας. Η σύνθεση είναι επίσης ανθεκτική στον ιδρώτα, κάνοντας το μαύρισμα να διαρκεί περισσότερο και να παραμένει αναλλοίωτο ακόμα και κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας.

Απολαύστε μια όμορφη λάμψη και ένα φυσικό μαυρισμένο αποτέλεσμα με την πούδρα Brush On Block Touch Of Tan. Είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε λάμψη και μαύρισμα στο πρόσωπό σας, ενώ παράλληλα προστατεύετε το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

 

SKU: BOB003

34,00 

Εξαντλημένο