ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Farcom mea natura scrub προσώπου σε gel pomegranate 100ml

Το Farcom Mea Natura Scrub Προσώπου σε Gel Pomegranate είναι ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό προϊόν απολέπισης προσώπου σε μορφή gel. Περιέχει εκχύλισμα ροδιού, το οποίο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την ικανότητά του να ενισχύει την επιδερμίδα.

Αυτό το scrub προσώπου απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, αναζωογονημένο και φρέσκο. Οι απολεπιστικοί κόκκοι του scrub βοηθούν στην απομάκρυνση των καθημερινών ακαθαρσιών και τη βελτίωση της υφής του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα ροδιού προσφέρει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.

 

Ο τρόπος χρήσης του Farcom Mea Natura Scrub Προσώπου είναι εύκολος. Απλώστε μια μικρή ποσότητα του gel στο πρόσωπο, κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Οι κόκκοι του scrub θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και οι ενεργά συστατικά θα αφήσουν το δέρμα απαλό και φρέσκο.

Το Farcom Mea Natura Scrub Προσώπου σε Gel Pomegranate είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό, απαλό και φρέσκο.

 

SKU: Ε04310

2,30 

Εξαντλημένο