ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

POKHARA BATH BOMB 120g PENGUIN “Fresh Flora”

POKHARA BATH BOMB 120g PENGUIN “Fresh Flora”

Το POKHARA BATH BOMB 120g σε “Fresh Flora” είναι ένα υπέροχο μπάνιο με μπάνιο που θα μεταμορφώσει το χρόνο του μπάνιου σας σε μια αναζωογονητική και μυρωδάτη εμπειρία. Αυτό το bath bomb έχει το σχήμα ενός χαριτωμένου πιγκουίνου και είναι εμποτισμένο με το αναζωογονητικό άρωμα των φρέσκων λουλουδιών.

Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά αφήστε το bath bomb σε σχήμα πιγκουίνου στο ζεστό νερό του μπάνιου σας και παρακολουθήστε το να αρχίσει να αφρίζει και να διαλύεται, απελευθερώντας το υπέροχο άρωμά του και τις ιδιότητες ενυδάτωσης του δέρματος. Θα δημιουργήσει μια χαλαρωτική και αρωματική ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας, κάνοντας την εμπειρία του μπάνιου πιο απολαυστική.

Το άρωμα “Fresh Flora” θα σας αγκαλιάσει με ένα μπουκέτο από φρέσκα και λουλουδάτα αρώματα, βοηθώντας σας να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε στην άνεση του μπάνιου σας. Αυτό το bath bomb είναι ιδανικό για να σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα ή για να το δώσετε σε κάποιον ξεχωριστό που αξίζει λίγη περιποίηση.

 

Κωδικός: EXPOK1640

Το POKHARA BATH BOMB 120g σε “Fresh Flora” είναι ένα υπέροχο μπάνιο με μπάνιο που θα μεταμορφώσει το χρόνο του μπάνιου σας σε μια αναζωογονητική και μυρωδάτη εμπειρία. Αυτό το μπάνιο με μπάνιο έχει το σχήμα ενός χαριτωμένου πιγκουίνου και είναι εμποτισμένο με το αναζωογονητικό άρωμα των φρέσκων λουλουδιών.

SKU: EXPOK1640

4,30 

Σε απόθεμα