ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Juliette armand hyaluronic acid serum 20ml

Ενυδατικός, συσφικτικός ορός για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Juliette armand hyaluronic acid serum Επαναφέρει την υδατική ισορροπία της επιδερμίδας του προσώπου και ενισχύει τη συνοχή και τη σφριγηλότητά της. Συνιστάται για δέρματα με αφυδάτωση και ξηροδερμία.

Απλώνετε σε καθαρή επιδερμίδα μία δόση και κάνετε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.

Για να χρησιμοποιήσετε τον ορό, απλώστε μια μικρή ποσότητα σε καθαρό, στεγνό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Συνιστάται η χρήση του ορού δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ, για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή κάτω από μια ενυδατική κρέμα για πρόσθετη ενυδάτωση.

Δες περισσότερα προϊόντα Juliette Armand!

Ενυδατικός, συσφικτικός ορός για όλους τους τύπους δέρματος.

Oρός υαλουρονικού οξέος σε φιάλη 20ml. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα δημοφιλές συστατικό περιποίησης που είναι γνωστό για την ικανότητά του να ενυδατώνει και να γεμίζει το δέρμα. Είναι μια φυσική ουσία στο σώμα που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα.

Ο ορός υαλουρονικού οξέος Juliette Armand έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην αύξηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος και στη βελτίωση της ελαστικότητάς του.

Περιέχει υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, το οποίο βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Ο ορός περιέχει επίσης άλλα συστατικά, όπως η αλόη βέρα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του δέρματος και στη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής.

Juliette Armand

Juliette armand hyaluronic acid serum

Juliette armand hyaluronic acid serum

SKU: 21-029

35,40 

Σε απόθεμα