ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Beauty of Joseon Glow Replenishing Rice Milk 150ml

Το Beauty of Joseon Glow Replenishing Rice Milk είναι ένα τονερ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Το εκχύλισμα ρυζιού και τα αμινοξέα ρυζιού διεισδύουν βαθιά για να ενυδατώσουν και να απαλύνουν το ξηρό, τραχύ δέρμα. Αυτό το τόνερ διαθέτει μια μοναδική φόρμουλα διπλής στρώσης: ένα στρώμα υγρασίας γεμάτο με εκχύλισμα ρυζιού για ενυδάτωση και ένα στρώμα πούδρας για τον έλεγχο του σμήγματος. Καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα και δημιουργεί μια πιο λεία υφή, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για να πετύχεις λαμπερή επιδερμίδα.

Οφέλη:

  1. Βαθιά ενυδάτωση από μέσα & Αντιοξειδωτική προστασία
    Η σύνθεση του με εκχύλισμα ρυζιού και αμινοξέα ρυζιού, πανθενόλη, βιταμίνη Β & D ενισχύει τα αντιοξειδωτικά και ενυδατικά αποτελέσματα, παρέχοντας βαθιά ενυδάτωση που αποτρέπει την ξηρότητα και διατηρεί το δέρμα σας άνετο και ενυδατωμένο όλη την ημέρα.
  2. Αναζωογονητική φόρμουλα διπλής στρώσης
    Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ένα μη λιπαρό, φρέσκο ​​φινίρισμα. Η πούδρα ελέγχου σμήγματος βοηθά στην απορρόφηση του σμήγματος και στη φροντίδα των πόρων, καθιστώντας την ευεργετική για το ερυθρό ή με τάση ακμής δέρμα.
  3. Καθημερινό τόνερ για όλες τις εποχές
    Κατάλληλο για χρήση και στις τέσσερις εποχές του χρόνου, αυτό το καθημερινό τόνερ συνδυάζει τις βαθιά ενυδατικές ιδιότητες του Ginseng Essence με την αναζωογονητική αίσθηση του Green Plum Refreshing Toner. Κατάλληλο για διάφορους τύπους δέρματος, ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του δέρματός σας κατά τη διάρκεια του έτους.

Beauty of Joseon Glow Replenishing Rice Milk

Beauty Of Joseon

Δείτε περισσότερα προϊόντα Beauty Of Joseon! 

SKU: 8809968130239

Original price was: 26,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 20,80 €.

Σε απόθεμα