ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Bee factor Κεραλοιφή Για Γρίπη & Κρυολόγημα «First Aid» – 50ml

Η Κεραλοιφή για Γρίπη & Κρυολόγημα ή αλλιώς «First Aid» αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ανακουφιστείτε με φυσικό τρόπο από τα ενοχλητικά συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.

Επιστρατεύοντας τα όπλα της φύσης όπως το κερί μέλισσας σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων δημιουργήσαμε με τον παραδοσιακό τρόπο την απόλυτη θεραπευτική κεραλοιφή που εισχωρώντας κάτω από τον δερματικό ιστό βοηθά σε μυϊκά προβλήματα και κρυολογήματα.

 

 

Η Bee factor Κεραλοιφή Για Γρίπη & Κρυολόγημα “First Aid” είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος. Αυτή η κεραλοιφή προσφέρει ανακούφιση από τον πονόλαιμο, το μπήχα, τον πονοκέφαλο και τη συμφόρηση της μύτης.

Η σύνθεσή της περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως μέλι, μέτα, ευκάλυπτο, αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων, τα οποία έχουν αντιμικροβιακές, αντιφλεγμονώδεις και αναζωογονητικές ιδιότητες. Αυτά τα φυσικά συστατικά συνεργάζονται για να ανακουφίσουν και να βοηθήσουν το σώμα να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα.

Συστατικά: Κερί μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, Έλαιο Άρνικας, Αιθέριο Έλαιο Καμφορά, Αιθέριο Έλαιο Ευκάλυπτος, Αιθέριο Έλαιο Θυμάρι, Αιθέριο Έλαιο Μέντα, Αιθέριο Έλαιο Φασκόμηλο, Βούτυρο Καριτέ.

SKU: 1323

Original price was: 11,78 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 8,25 €.

Εξαντλημένο