ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ 5% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Bee factor Κόκκινη Άργιλος 10gr

Η Bee factor Κόκκινη Άργιλος είναι ένα πολύτιμο προϊόν που χρησιμοποιείται για τη φυσική φροντίδα του δέρματος. Η κόκκινη άργιλος είναι γνωστή για τις ευεργετικές της χρήσης και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την αναζωογόνηση και την ανανέωση του δέρματος.

Η κόκκινη άργιλος είναι πλούσια σε μετάλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην αποτοξίνωση του δέρματος και την απομάκρυνση των ακαθαρσιών. Έχει πολλές δυνατότητες που βοηθούν στην απορρόφηση του περιττού λίπους και την απολέπιση του δέρματος. Επιπλέον, βοηθάει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

 

 

Είναι ιδανική για την μείωση των ατελειών και την διατήρηση μιας λείας και υγιής επιδερμίδας. Επιπλέον, αυξάνει αποτελεσματικά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος παρέχοντας επίσης καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Χρήση: Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου σε ένα μπολ και προσθέστε σταδιακά μικρή ποσότητα υγρών ( νερό – ανθόνερα ) ή ελαίων ανακατεύοντας συνεχόμενα μέχρι να γίνει μια καλή πάστα.

Αφήστε στο πρόσωπο για 5-10 λεπτά.

Αφαιρέστε με άφθονο νερό.

Bee factor Κόκκινη Άργιλος

Aelia

Bee Factor

SKU: 623

1,98 

Σε απόθεμα