Body Sculpt line (Η σειρά Body Sculpt παρασκευάστηκε για την Προηγμένη Θεραπεία Σώματος – Κατά της Κυτταρίτιδας / Κατά του Χαλαρού δέρματος. Το Body Sculpt είναι το αποτέλεσμα της έρευνας για νέα δραστικά συστατικά που μπορούν να θεραπεύσουν τις κοινές διαταραχές, όπως η κυτταρίτιδα ή το χαλαρό δέρμα, για να δώσουν ορατά, δραστικά αποτελέσματα)

Επαγγελματικά Προϊόντα

 

  1. Εισαγωγικός Μηχανισμός:

Λιπαρό εκχύλισμα Hypericum perforatum, κατάλληλο για την πρόληψη αισθητικών επιδράσεων που προκαλούνται από την κατάσταση του άγχους. Διεγείρει την απελευθέρωση β-ενδορφινών, δημιουργώντας ένα αίσθημα εσωτερικής ευεξίας.

Κύριο συστατικό: St. John’ s Wart (Εκχύλισμα Hypericum Perforatum).

 

  1. Συμπύκνωμα Γονιδιογλυπτικής:

Ένα βιοδιασπώμενο επαγγελματικό βιολογικό συμπύκνωμα που παρασκευάζεται με εκχύλισμα Oenanthe javanica στο Isorhamnetin (IsR), ένα νέο μόριο που καταστέλλει τα ανθρώπινα λιπώδη βλαστοκύτταρα (hAMSCs, in-vitrol). Πράξεις για την προέλευση της κυτταρίτιδας, φέρνοντας ένα μακροχρόνιο μειωτικό αποτέλεσμα.

Κύρια συστατικά: Καφεΐνη και παράγωγα καφεΐνης, Καρνιτίνη, Εκχύλισμα Oenanthe javanica (IsR).

 

  1. Ζελέ μασάζ Ενίσχυσης Λιπόλυσης:

Ένα ζελέ μασάζ θερμότητας που μαλακώνει την εμφάνιση των κρύων περιοχών που επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα με περίσσεια αποθέματος λίπους. Η φόρμουλα του, με εκχύλισμα βατόμουρου, βοηθά στη διάλυση των στερεών μονάδων λίπους, διευκολύνοντας την κινητοποίηση της στοιχειώδους λιπώδους κυτταρίτιδας.

Κύρια συστατικά: Εκχύλισμα Βατόμουρου (Fisetin + Frambionel), Βραζιλιάνικο Πιπέρι.. (Schinus Terebinthifolius)

 

  1. Τζελ Μασάζ Ενίσχυσης Αποστράγγισης:

Μια γέλη μασάζ με κρύο αποτέλεσμα που μειώνει την πρησμένη εμφάνιση του δέρματος που προκαλείται από την κατακράτηση υγρών στην κοιλιά και τα πόδια. Διαμορφώνεται με βάμμα από Αγκινάρα και Πικραλίδα, με αποτελέσματα κατά του οιδήματος και αγγειοπροστασίας που αφαιρεί τα διατηρημένα υγρά και αποτρέπει την επανεμφάνισή τους.

Κύρια συστατικά: Πικραλίδα (Taraxacum officinalis) ΜΤ, Αγκινάρα (Cynara scolymus) ΜΤ, Ruscus (Ruscus aculeatus), Εκχύλισμα MT Goldenrod (Solidago virgaureal), Εκχύλισμα Λεμονιού (Citrus limon) (Εκχύλισμα Ruscus + MT Goldenrod).

 

 Συμπύκνωμα Γλυπτικής Σώματος, Επίμονη Κυτταρίτιδα:

Ένα ιονισμένο επαγγελματικό βιολογικό συμπύκνωμα για την αντιμετώπιση της επίμονης κυτταρίτιδας. Ενδείκνυται για τη σκληρή κυτταρίτιδα, περιέχει ένα ινωδολιθικό παράγοντα που βελτιώνει την ατέρμονη εμφάνιση του δέρματος φλούδας πορτοκαλιού. Δεν συνιστάται για έγκυες γυναίκες, μητέρες που θηλάζουν και άτομα που είναι ευαίσθητα στην καφεΐνη.

Κύρια συστατικά: Καφεΐνη και παράγωγα καφεΐνης, καρνιτίνη, Εκχύλισμα Euglena Gracilis, Εκχύλισμα Glaucium flavum (Εκχύλισμα Euglena Gracilis+ Εκχύλισμα Glaucium flavum).

 

Κρέμα Μασαζογλυπτικής:

Μια κρέμα μασάζ σώματος διαμορφωμένη για τη θεραπεία αισθητικών προβλημάτων που σχετίζονται με την κυτταρίτιδα και τη συγκράτηση υγρών. Ένα γαλάκτωμα που περιέχει εκχύλισμα βατόμουρου εμπλουτισμένο με 5% προβιταμίνη E.

Κύρια συστατικά: οξικό DL-Τοκοφερόλη, Πιπέρι Βραζιλίας (Schinus terebinthifolius), Εκχύλισμα Βατόμουρου (Fisetin + Frambione), Εκχύλισμα Ruscus (Ruscus aculeatus), Εκχύλισμα Goldenrod (Solidago virgaurea), Εκχύλισμα Λεμομιού (Citrus limon).

 

Προϊόντα Επεξεργασιας και Ανάμειξης – Συμπύκνωμα Σταθεροποίησης Ραγάδων:

Ένα ιονισμένο επαγγελματικό βιολογικό συμπύκνωμα που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος με ραγάδες και / ή εμφανή σημάδια χαλάρωσης. Εφέ ανόρθωσης. Βοηθά στην εξασθένηση / αποδυνάμωση της διαδικασίας που προκαλεί ραγάδες και χαλάρωση που προκαλούνται από την ηλικία, την εγκυμοσύνη ή τις δίαιτες αδυνατίσματος.

Κύρια συστατικά: Οργανική σιλικόνη (Methylsilano, mannuronate), Εκχύλισμα Yucca (Manihot esculental), Εκχύλισμα Clorella (Chlorella vulgaris).

 

Προϊόντα Επεξεργασιας και Ανάμειξης – Κρέμα Σταθεροποίησης Ραγάδων:

Μια κρέμα μασάζ σώματος που έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύει αισθητικά προβλήματα που σχετίζονται με ραγάδες και χαλάρωση του δέρματος. Τύπος πολυβιταμινών με βούτυρο μάνγκο.

Κύρια συστατικά: Οργανική σιλικόνη (Methylsilano, mannuronate), Προβιταμίνη Β5 (Δεξαπανθενόλη), Προβιταμίνη C (Ασκορβυλο γλουκοσίδη), Προβιταμίνη. E + F (λινελαϊκός τοκοφερυλεστέρας), Προβιταμίνη. Α (Καροτίνη).

 

GLYCO-30:

Ένα επαγγελματικό βιολογικό προϊόν για εντατικές θεραπείες απολέπισης. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε αλφα υδροξυοξέα (AHA) προσθέτει υγρασία και ακτινοβολία στο δέρμα, επιταχύνοντας την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο, υπάρχει κίνδυνος φωτοευαισθητοποίησης.

Κύριο συστατικό: γλυκολικό Οξύ. (Διάλυμα 75%) 30%.

 

 Συμπύκνωμα Γλυπτικής Αποστράγγισης:

Ένα ιονισμένο επαγγελματικό βιολογικό συμπυκνωμένο σκεύασμα για τη βελτίωση της εμφάνισης των δερμάτων με κατακράτηση υγρών. Ενδείκνυται για μαλακή κυτταρίτιδα και μαλακώνει τον όγκο του περιγράμματος.

Κύρια συστατικά: Πικραλίδα ΜΤ, Καφεΐνη και παράγωγα καφεΐνης, Εκχύλισμα Ruscus (Ruscus aculeatus), Εκχύλισμα Goldenrod (Solidago virgaurea), Εκχύλισμα Λεμονιού (Citrus limon).

 

Απολεπιστική Αποτοξίνωση Μεμβράνης Σώματος με άιθέριο Έλαιο Κόκκινων Μούρων:

Παίζει έναν υπερβατικό ρόλο στην ισορροπία του δέρματος εξαιτίας των διατροφικών του χαρακτηριστικών. Βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών από το σώμα. Τα φλαβονοειδή, οι πολυφαινόλες και οι καροτίνες βοηθούν στην πρόληψη της ηλικίας. Μια ισχυρή πηγή βιταμινών Α & C και ινών με αντι-ελεύθερες ρίζες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Κύριο συστατικό: Κόκκινα μούρα.

Τιμή: 80€