Όροι επιστροφών

Δυνατότητα Ακύρωσης

Δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας έως και δύο ημέρες πριν την παράδοση των προϊόντων.

Εάν ο πελάτης έχει επιλέξει παράδοση της παραγγελίας την επόμενη ημέρα ακριβώς, μπορεί να προβεί σε ακύρωσή της μέσα σε διάστημα 2 ωρών από τη στιγμή που έλαβε το e-mail επιβεβαίωσης της αγοράς.

Με το πέρας των παραπάνω χρονικών ορίων η παραγγελία θα παραδοθεί στον πελάτη και αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για να στείλει το προϊόν πίσω στο κατάστημα.

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές μετά από έλεγχο των προϊόντων και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α)Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή δεν ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
Β)Η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
Γ)Είναι συσκευασμένα σε μεγαλύτερη συσκευασία από την αρχική τους (για να είναι προφυλαγμένα σε περίπτωση μεταφοράς τους από πρακτορείο μεταφορών ή εταιρεία courier).
Δ)Τα έξοδα επιστροφής (αν υπάρχουν) επιβαρύνουν τον πελάτη.
Ε)D.O.A όπως προβλέπεται παρακάτω

Η επιστροφή του προϊόντος θα γίνεται στο κατάστημα μας, Κατσιμίδου 6, Λαγκαδάς, Τηλέφωνο 2394 301832 & 694 945 8443

Επιστροφές DOA 7 ημερών

Σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε με την ομάδα της Aaeliaspa.gr μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Αυτό θα αντικατασταθεί άμεσα. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το ίδιο το κατάστημα.

Υπαναχώρηση

Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών, εφόσον ο πελάτης δεν καλύπτεται από αυτό και δεν έχει ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον ίδιο τον πελάτη.